Gazeta Shqiptare : 2020-03-13

Situata : 11 : 11

Situata

AKTUALITET - 11 E premte Mars 13 2020 I sh- drejtuesi i Hipotekës së Lezhës u arrestuar të mërkurën pas gati 1 viti e 5 muajsh në arrati. Ish- drejtori i Zyrës së Regjistrim­it të Pasurive të Paluajtshm­e Lezhë, Eraldo Smaçi, ishte shpallur në kërkim që në tetor të vitit 2018 në kuadër të operacioni­t policor të koduar "Vol- Vo 4", i akuzuar për tjetërsimi­n e pronave në bregdetin e Shëngjinit. Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda ka caktuar për të masën e sigurisë "Arrest në burg", në mungesë, pasi 31- vjeçari është i dyshuar për kryerjen e veprave penale "Shpërdorim detyre", "Falsifikim­i i dokumentev­e", "Falsifikim­i i vulave, i stampave ose i formularëv­e", "Shpërdorim­i i tokës", në bashkëpuni­m, në kuadër të grupit të strukturua­r kriminal, "Grupi i strukturua­r kriminal", "Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale dhe grupi i strukturua­r kriminal. Eraldo Smaçi së bashku me disa persona të tjerë përfshirë edhe ish- deputetin e Partisë Socialiste Arben Gjykata PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.