Gazeta Shqiptare : 2020-03-13

Situata : 21 : 21

Situata

OPINION - 21 E premte 13 Mars 2020 Opinioni i DASHI Nuk parashikoh­et një ditë e mbarë për nënat shtatzënë. Bëni shumë k u j d e s n ë s e m e n d o n i t ë d i l n i shëtitje. Një dhuratë nga një pers o n i l a r g ë t d o t ' j u l u m t u r o j ë pafund. DEMI Mund të ndiheni shumë të lodhur për shkak të punës së tepërt që keni bërë gjatë këtyre ditëve. Përpiquni të evitoni stresin, pasi do të ndikojë negativish­t në gjendjen tuaj psikologji­ke. Do ta keni shumë të vështirë të merrni vendime gjatë ditës së sotme. BINJAKET Miqtë do të tregohen mbështetës ndaj jush, do t'ju bëjnë të ndiheni të lumtur. Mos hiqni dorë lehtësisht nga dëshirat tuaja. Besoni fort që së shpejti mund t'i realizoni. GAFORJA Keqkuptimi me një prej miqve tuaj mund të shkaktojë një situatë të pakëndshme. Ruani qetësinë dhe shmangni ofendimet. Partneri/ partnerja juaj do të shprehë mbështetje maksimale ndaj jush. LUANI Problemet financiare do të bëjnë që të mos mendoni në mënyrë konstrukti­ve. Vendosni prioritet në jetën tuaj dhe shmangni shqetësime­t e tepërta. Sa i përket jetës në çift, do të kaloni një ditë të shkëlqyer, plot emocion. VIRGJERESH­A Kushtojini vëmendje shëndetit të par t n e r i t / pa r t n e r e s s u a j . St u - dentët rekomandoh­et të mos neglizhojn­ë detyrat e tyre kryesore. Shfrytëzon­i çdo mundësi që iu del përpara. PESHORJA M o s h u m b i s n i e n e r g j i n ë m e g j ë r a t ë p a n e v o j s h m e . K a g j a s a t ë f i t o n i p a r a n g a b u r i m e t ë p a p r i t u r a . P u n o n i f o r t p ë r m i r ë q e n i e n e f a m i l j e s s u a j . AKREPI Natyra juaj pozitive do t'i bëjë të l umtur njerëzit pranë j ush. Shmangni personat që iu afrohen vetëm në rast nevoje. Do të ndiheni më mirë nëse falni disa gabime që i përkasin të kaluarës. SHIGJETARI Sjellja juaj e nxituar mund të vërë në rrezik marrëdhëni­en tuaj në çift. Mendoni për pasojat, për të cilat mund të pendoheni më pas. Aktualisht mund të përballeni me disa probleme financiare, të cilat parashikoh­en se do të kalojnë shpejt. BRICJAPI Çështjet e brendshme familjare kanë nevojë për vëmendje të veçantë. Mund të finalizoni një marrëveshj­e të re financiare. Ekziston mundësia që dikush të ndërhyjë në marrëdhëni­en tuaj në çift. UJORI Përpiquni të relaksohen­i dhe të mendoni me kthjelltës­i. Sa i përket marrëdhëni­es në çift, është e nevojshme të përpiqeni ta kuptoni më mirë njëritjetr­in për të risjellë lumturinë mes jush. PESHQIT Shmangni personat që nuk dëshironi dhe që ju bëjnë të ndiheni keq herë pas here. Partneri/ partnerja juaj do të vërë në dukje sinqeritet­in mes jush. Përpiquni të përfundoni detyrat e lëna përgjysmë. PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.