Gazeta Shqiptare : 2020-03-13

Situata : 22 : 22

Situata

22 - SPORT E premte Mars 13 2020 Ashtu siç ishte parala jmëruar më herët gjatë ditës së djeshme, Federata Shqiptare e Futbollit ka vendosur ndërprerje­n e aktivitete­ve futbollist­ike në vend, përfshi këtu edhe kategorinë Superiore. Vendimi është bërë publik nga vetë institucio­n drejtues i futbollit në vend, që sqaron Jeton Selimi M e maska në fytyrë dhe doreza... Kësh tu u paraqit Partizani dje në seancën e radhës në "Football Repulblic" përpara se të merrte njoftimin se kampionati do të pezullohej. Në fakt ishte e çuditshme të shikoje një ekip futbolli të stërvitej në kushte të tilla, por në një situatë të tillë emergjence, siguria duhet të jetë prioritet për këdo. Olsi Rama, drejtori i përgjithsh­ëm i të kuqve u shpreh se ka pasur një listë këshillash nga federate përpara këtij vendimi që deri diku tingëlloni­n absurde. Pas përplasjes së javëve të fundit me qeverinë e futbollit për gjykimet aspak të drejta në kurriz të kampionëve, drejtori i kuq vijon të ngarkojë dozën e thumbimeve kundrejt FSHF- së. "Na u dorëzua një listë nga federate me këshilla normale që duhet t'i ndjekë çdo njeri jo vetëm futbollist­ët, megjith- PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.