Të fusësh nga dritarja, ata që dolën nga dera

Gazeta Shqiptare - - Faqe 1 - Nga SKËNDER MINXHOZI

Nuk

ka asnjë dyshim që ndër të gjithë ata që drejtojnë sot opozitën politike në Shqipëri, Ilir Meta ka nuhatjen, pozitën dhe kapacitete­t e duhura,...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.