KM: “Ju dhunoj me policinë time! Se për ju…”

Gazeta Shqiptare - - Faqe 1 - Nga ARTUR ZHEJI

Mesazhi

fi llimisht i koduar dhe fi llimisht i fshehur, duke prishur Teatrin Kombëtar, nga ana e KM- së, me forca të shumta antiterror­iste, që është qartësisht...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.