2500 pronarët që marrin tapinë e shtëpisë

Agjencia e Kadastrës: Familjet që duhet të paguajnë taksën e infrastruk­turës Ndërtimet pa leje, emrat e përfituesv­e në Tiranë dhe në rrethe

Gazeta Shqiptare - - Faqe 1 - Nga ORNELA MANJANI

Agjencia

Shtetërore e Kadastrës publikon listën me 2500 pronarë objektesh që janë në proces legalizimi, por nuk kanë paguar ende taksën e ndikimit në infrastruk­turë. Për ndërtesat, të cilat janë në proces legalizimi, taksa e ndikimit në infrastruk­turë e ndërtimeve të reja është 0.5 për qind e vlerës së investimit. Pronarët e objekteve duhet të paguajnë taksën për të marrë lejen e legalizimi­t dhe më pas certifikat­ën...

Presidenti Ilir Meta me ambasadore­n amerikane Yuri Kim

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.