Ambasadori italian: “Drejtësia”, kusht i rëndësishë­m për integrimin

Gazeta Shqiptare - - Kriza -

Edhe

ambasadori italian në Tiranë, Fabrizio Buc ci, reagoi dje për reformën në drejtësi. Në një mesazh të publikuar nga ambasada italiane në "Facebook", ambasadori Bucci thekson se është pozitiv fakti që çështja e reformës në drejtësi vijon të jetë në qendër të debatit politik. "Për sa i përket reformës në drejtësi: pozitiv fakti që çështja vijon të jetë në qendër të debatit politik! Çuarja përpara e reformave mbetet një kusht i rëndësishë­m për anëtarësim­in në BE. Ofrojmë mbështetje­n maksimale, jemi pranë popullit dhe autoritete­ve shqiptare në këtë rrugëtim. Prioritet i përbashkët!"

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.