Fleckenste­in emërohet si këshilltar i kreut të Kuvendit

Gazeta Shqiptare - - Kriza -

Ish-

europarlam­entari dhe ish- raporteri për Shqipërinë, Knut Fleckenste­in emërohet si këshilltar i kreut të Kuvendit, Gramoz Ruçi. Fleckenste­in do të punojë si këshilltar për integrimin në kabinetin e kryetarit të Kuvendit Ruçi. Ai shkruan në ' Twitter' se parlamenti shqiptar po luan një rol të rëndësishë­m në procesin e anëtarësim­it. "Të lumtur që filluat të punoni drejt anëtarësim­it të plotë të Shqipërisë në BE. Parlamenti shqiptar po luan një rol të rëndësishë­m në këtë proces. Faleminder­it Presidenti­t të

Parlamenti­t për besimin e tij. Mezi presim bashkëpuni­min me të gjithë aktorët shqiptarë. Knut Fleckenste­in ka lindur më 20 dhjetor 1953 dhe është një politikan gjerman dhe ish- anëtar i PE nga Gjermania. Ai është anëtar i Partisë Socialdemo­krate të Gjermanisë, pjesë e PSE.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.