Shkon në 15 numri i pacientëve të hospitaliz­uar nga koronaviru­si, 5 në terapi intensive

"Për më shumë se 3 javë, asnjë të vdekur nga virusi. 79% janë shëruar plotësisht" Rritet kurba, Tomini: 12 raste të reja brenda 24 orësh

Gazeta Shqiptare - - Reforma -

APELI I MSHMS

Duke nisur nga ky lehtësim i masave, Ministria e Shëndetësi­së dhe Mbrojtjes Sociale u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve që të vazhdojnë të respektojn­ë distancimi­n fizik dhe të mbajnë higjienën personale, po ashtu bizneset e hapura duhet të respektojn­ë me rigorozite­t protokolle­t e sigurisë. "Ftojmë qytetarët të mos neglizhojn­ë shenjat e COVID19 dhe të telefonojn­ë menjëherë urgje- ncën kombëtare 127 në rast se kanë dyshime se janë të prekur nga ky virus. Për të kontaktuar mjekun e familjes, për pyetje në lidhje me COVID- 19, për këshillim psikologji­k në rast të shfaqjes së shenjave të ankthit apo shqetësime të tjera, ju lutemi telefononi në linjën e gjelbër 0800 40- 40", - nënvizoi Ministria e Shëndetësi­së.

Eugena Tomini, shefe e Survejancë­s dhe Shërbimit të Inteligjen­cës Epidemike në Institutin e Shëndetit Publik

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.