Elvana dhe Jonida

Gazeta Shqiptare - - Reforma -

Dy mikesha dhe dy bukuroshe, që ndër vite kanë ruajtur një ngjashmëri të madhe. Ndonëse të dyja kanë eksperimen­tuar me ' look'un e tyre, dy mikeshat kanë tipare thuajse identike.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.