Liberta Spahiu dhe Dhurata Ahmetaj

Gazeta Shqiptare - - Reforma -

Dy vajzat kosovare duhet se s'bën të kenë një lidhje së bashku, ndryshe nuk e shpjegojmë dot ngjashmëri­në e madhe që këngëtarja ka me prezantues­en kosovare. Ndërkaq, Dhuratën shpesh e krahasojnë edhe me Jennifer Lopez.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.