Olta Gixhari dhe Era Rusi

Gazeta Shqiptare - - Reforma -

Jemi të sigurt që të paktën një herë në jetë ju i keni ngatërruar biondet bukuroshe. Aktorja me sytë e kaltër ka një ngjashmëri të madhe me këngëtaren. Tashmë vajzat janë përgjigjur shpeshherë edhe lidhur me tiparet e përbashkët­a që kanë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.