BEKIM ZOGAJ: Pika ime e dobët, rinia shqiptare

Këngëtari shqiptar që jeton në Vjenë: Kënaqësia ime, kur publiku më këndon këngët

Gazeta Shqiptare - - Reforma -

Përshkrimi i karrierës së tij nuk është i vështirë, pasi ka shumë hite, një vokal të mrekullues­hëm dhe në plan të realizojë edhe shumë këngë të reja. Bekim Zogaj jeton në Vjenë, por trojet shqiptare i ka pikë të dobët. Ai vjen në një intervistë ku tregon për projektet e tij dhe karrierën si këngëtar.

Je rikthyer me një projekt të ri, na fol për bashkëpunë­torët dhe finalizimi­n e tij?

Po, projekti i radhës ishte në trio me kolegen e nderuar Lorin dhe kolegun e nderuar Astrit Mulajn, me një potpuri ku projektin e ka realizuar Drinor Zymberi dhe jam shumë i lumtur nga puna e tij si orkestrues, është pëlqyer shumë nga

Kënga vlerësohet në

bazë të masës së njerëzve. Nëse e sheh që në ato vende ku ti performon "live" njerëzit t'i njohin këngët, atëherë është në rregull. Kemi këngë me 10 milionë klikime,

por s'e njeh njeri.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.