Idsahl- ëb agnjyosrëj­am e n ‘ uBdigo Bterokt hperro’ tehastbai tp mëre T edaetkrlia­n raqtëë ntë: Duolja k igshjaakra­t

Gazeta Shqiptare - - Reforma -

banorja e Big Brother Xhensila Pere në një intervistë me gazetarin Ronaldo Sharka foli më shumë për jetën e saj private.

Një ndër pyetjet që gazetari I drejtoi ishte nëse do kishte dalë nudo tek protesta për teatrin, vetëm që të ulte gjakrat, dhe ajo përgjigjet: “Në qoftë se zhveshja ime do ndihmonte… Ndoshta nudo jo se gjynah, do tmerrohesh­in por një pjesë të mirë të trupit do t’a nxirrja nëse kjo do ndihmonte në lumturinë e shqiptarëv­e”, u shpreh Xhensila duke shtuar më tej se nëse do i jepej një post i rendësishë­m në pushtet, do t’a kishte bërë shqipërinë më të bukur por më të përdalë, për shkak se do të lejonte plazhet nudo”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.