Njukastëll Junajtid tani është në dorë të miliarderë­ve sauditë

Gazeta Shqiptare - - Reforma -

300

milionë sterlina dhe çdo gjë ka marrë fund! Mun gon vetëm zyrtarizim­i, që pritet të vijë më 1 qershor, por Njukastëll Junajtid ka de fakto një pronar të ri: fondin e investimev­e publike të Arabisë Saudite, që ekziston që prej vitit 1971 pas dekretit mbretëror të mbretit të Arabisë Saudite dhe që ka kapital prej 320 miliardë dollarësh. Pronari aktual i "qymyrxhinj­ve", raporton "The Sun", ka pranuar shumën e ofruar dhe Premier League gjithashtu ka dhënë

"OK"- in për transferim­in e pronësisë.

Kështu, në kampionati­n anglez shtohet një tjetër konkurrent potencial për titullin kampion, që do të rivalizojë me skuadrat e Londrës, Mançesteri­t dhe natyrisht, Liverpulin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.