Gazeta Shqiptare : 2020-05-23

Reforma : 13 : 13

Reforma

Nr. 704 Nevila Samarxhi E shtunë 23 Maj 2020 Sherri Sh mes partnerëve dhe ndërhyrja e familjes BEKIM ZOGAJ: PIKA IME E DOBËT, RINIA SHQIPTARE - KËNGËTARI: KËNAQËSIA IME, KUR PUBLIKU MË KËNDON KËNGËT PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.