Gazeta Shqiptare : 2020-05-23

Reforma : 16 : 16

Reforma

16 - SPECIALE E shtunë Maj 23 2020 publiku. Sa i kënaqur je nga ky projekt? Nga ky projekt jam mjaft i kënaqur, sepse ka një gërshetim mes këngëve dhe përzgjedhj­eve të tyre dhe gjithashtu, kolegët që kën- PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.