Gazeta Shqiptare : 2020-05-23

Reforma : 17 : 17

Reforma

SPECIALE - 17 E shtunë Maj 23 2020 gjitha hiteve? Udhëtimet janë pasion shumë i madh për mua dhe asgjë më shumë. puna, vullneti më i madh dhe dashuria më e madhe për vendin tim është pika më e dobët, rinia shqiptare. shumë të kënaqur, i falënderoj shumë. dojnë në mënyrën e tyre shumë unike dhe të bukur. Sa i përket albumit, kam një ëndërr shumë të gjatë, shpresoj ta realizoj me grupin "Corona". Me çfarë jeni marrë gjithë kësaj kohe jashtë muzikës? A ju ka munguar publiku, pasi atij i keni munguar shumë, sepse projekti është pritur mjaft mirë? Sa i përmbushur jeni në jetën private? Për të gjithë ata që nuk e dinë, a mund të mësojmë si është statusi juaj? A mendoni se kënga vlerësohet nga numri i klikimeve që merr? Ju muzikën e keni pasion, apo jetoni në sajë të saj? Gjatë gjithë kohës asgjë tjetër përpos muzikës dhe do të mundohem që edhe qelizat e fundit të trupit t'i jap për muzikën e bukur që kemi ne si popull. Po, publiku gjithmonë pret nga ne që të japim ndonjë gjë më unike për ta, sidomos në ditët e sotme, ku gjendemi në një konkurrenc­ë të pakonkurre­ncë mund të them lirisht, sepse mendoj që këngëtarët e rinj duhet të kenë më shumë prodhime të reja dhe me vlerë se sa vetëm përpunime të vjetra. Unë dhe gjithë adhuruesit e muzikës popullore janë Në jetë besoj me rëndësi është të kemi shëndetin dhe familjen me gjithçka në rregull. Kjo është pika më e rëndësishm­e për mua. Kënga vlerësohet në bazë të masës së njerëzve. Nëse e sheh që në ato vende ku ti performon "live" njerëzit t'i njohin këngët, atëherë është në rregull. Kemi këngë me 10 milionë klikime, por s'e njeh njeri. Muzikën e kam profesion e pasion, me një fjalë gjithçka. Keni ndonjë surprizë me ndonjë këngë solo? Jeton në Austri, por nuk harron të vizitosh gjithë trevat shqiptare? Për çfarë ke mall më shumë kur viziton vendet ku flitet shqip? Cilat janë planet e afërta? Surpriza nuk kam, diçka speciale, vetëm punë dhe shumë përkushtim për këngët që do të vijnë në vazhdim. Pa plane të mëdha, por vetëm kokën poshtë dhe punën sa më lartë, sepse puna është ajo që s'ka vend për fjalë, por tregon gjithçka me rezultat. Ke pasur udhëtime të shumta me sa kemi pasur mundësi t'ju ndjekim, kanë qenë udhëtime pune, apo private? Jetoj në qytetin e Vjenës, por në trojet shqiptare j am shumë shpesh, sepse më lidh A keni vendosur të bëni edhe ndonjë album me përmbledhj­en e të Ish- PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.