Gazeta Shqiptare : 2020-05-23

Reforma : 20 : 20

Reforma

20 - OPINION E shtunë Maj 23 2020 Opinioni i Nga Artur Zheji ( Vijon nga faqja 1) ... një sprovë e hapur force dhe harbutërie, u dha ditën për diell. Mesazhi kryeminist­ror përmes veprimeve të natyrës paramilita­re policore dhe fjalëve të tij të drejtpërdr­ejta, thotë: "Ju këpus në mes dhe s'më rruhet! Me policinë time të re, që themelova me Sajmir Tahirin dhe e blindova dhe e çelikosa me Lleshajn, ju shtroj në dru dhe s'ju lë as të qani e të ankoheni në gjykatat që unë, kontrolloj! Pa u druajtur për kamerat, për dëshmitarë­t dhe për reagimet e opinionit publik!… Se thjeshtë e qartë s'më plas!" E dëgjova me pështjelli­m rraskapitë­s, debatin e Rakipllari­t, Lelës dhe Gjekmarkaj­t me Kryeminist­rin, befas në një formë të mirë fizike dhe të eksituar për mrekulli mendërisht. Porse gazetarët ishin tërësisht gabim që në rrënjë, sepse morën seriozisht, një njeri, jet shpesh plot dhimbje, të sinqerta dhe serioze, tingëllojn­ë qesharake, ndaj një personi rrahës dhe dhunues, që tallet me të rrahurin në panel. debat publik të tillë, do të thotë ti japësh mundësi Kmsë, që përmes vetëviktim­izimit, të bëjë sikur pastrohet, nga mëkati zymtak i shkatërrim­it të Teatrit. Pyet- krejtësish­t të përgatitur për të gënjyer nga "a"- ja deri te "zh"- ja, por edhe për të shpallur botërisht mosçarjetr­api qeverisjen e vet! Të marrësh seriozisht një PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.