Gazeta Shqiptare : 2020-05-23

Reforma : 5 : 5

Reforma

AKTUALITET - 5 E shtunë Maj 2020 23 BERAT AKUZAT E FAMILJARËV­E Pas dërgimit të kufomës së fëmijës në morgun e Spitalit Rajonal Berat, kanë mbërritur edhe familjarët e tij, të cilët punojnë në tregje, ku shesin rroba të përdorura. Gjyshi i djalit dhe të gjithë familjarët e fëmijës, të tronditur nga gjithçka ndodhi kërkojnë të vihet përpara drejtësisë përgjegjës­i i kësaj ngjarjeje tragjike. Gjyshi i djalit bën përgjegjës­e bashkinë e qytetit që nuk kontrollon telat e korrentit në zbukurimet e vendosura në park ku luajnë fëmijët. PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.