Patrokli është vëllai i Mateos dhe Akilit!

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

Patrokli prezantohet me gjithë anëtarët e familjes Matheu, të cilët e mirëpresin. Ata e shëtisin në pronat e tyre. Nga ana tjetër, gjyshja kërkon të shohë nipin e saj të ri, me të cilin e lidh edhe gjaku…Ndërkohë, Dafne nxit Melinën të pajtohet me Akilin dhe bën plane për këtë me Konstandinë ë ndodhen në udhëkryq, pasi nuk mund të bëjnë asgjë me ndërmarrjen që nuk është në emër të tyre. Minai dëgjon Melinën të diskutojë me Vasilikinë për problemet e saj ekonomike dhe ia thotë kërkon Dafnes të ndihmojë Melinën dhe ajo mendon të punojë si përkthyese në një shtëpi botuese, ku rrogën do t’ia japë i thotë Matheos se pas tre ditësh do të shkojë në Qipro. Aliki përpiqet përsëri të afrohet me Minanë, por më kot dhe për inat ajo i lë takim Manolit, por takimi dështon.

Gjyshja takon Patroklin, e përqafon dhe i kërkon ta quajë gjyshe. Ndërkohë, Dafne pyet Markon se ku i gjen paratë që investon. ë përsëri Evës se lidhja e tyre ka marrë fund, por ajo zemërohet me të.

Akili i telefonon Melinës, por ajo i qëndron ftohtë. Më pas Mateo pyet Akilin se si iu duk Patrokli dhe ai i përgjigjet se nuk i pëlqen… Diamanti urdhëron përsëri Evridhikin të gjejë llogaritë e 2006-ës së Matheove. Ndërkohë, ai u thotë të nipërve se babai i tyre do t’i nxjerrë jashtë nga ndërmarrja…Më pas Patrokli u thotë vëllezërve Matheu se dikur e ëma e tij kishte qenë e martuar me Diamant Nikolaun! Ata vendosin të shkojnë të

Melina i thotë Vasilikisë se i ati do të dalë nga burgu, por lidhja e tyre nuk do të jetë si më parë. Anastasia i thotë Andonit se i ati nuk ekziston për të dhe ë shkojë në Athinë për të ndihmuar një shoqe. Minai dëgjon Andonin të ës me kushëririn për disa para që i ka borxh.

i cili e akuzon se ai e largoi Pavlon nga familja e vet. Gjyshja i tregon Matheos dhe Akilit për lidhjen e Helgës me të birin dhe se Nektario me Patroklin janë djemtë e Andreas. Akilit nuk i pëlqen ideja e të qenit vëlla me Patroklin. Matheo i thotë të vëllait se Diamanti duhet të ketë urryer babanë e tyre që i mori gruan. Ndërkohë ë Markos se do t’i shpallin luftë të atit. Vasilikia i thotë Minasë se Aliki shoqërohet me Manolin dhe ai shkon t’i ankohet Konstandinës.

Matheo dhe Akili u thonë Nektarios dhe Patroklit se ka gjasa që ata të jenë vëllezërit e tyre për babë dhe Patrokli shokohet nga kjo. Marko përpiqet të bindë ë pajtohet me të atin, por ai i thotë se për të ka vdekur. Marko më pas njofton Pavlon.

Njeriu me tatuazh në dorë vazhdon të shohë në kompjuter fotot e familjes Matheu. Nektario përsëri i kërkon Dhimitrës të kthehet në shtëpi. Ndërkohë, Matheo takohet me Kristinën dhe përpiqet ta bindë të pranojë se fëmija është i Arit. Patrokli takohet me Nektarion dhe Dhimitrën dhe u thotë se i ka zili. Ndërkohë Minai i kërkon ë nëse e kërkon Vasilikia, pasi do të shkojë të ta- kojë Alikin.

Melina troket në derën e Akilit dhe i kërkon pasaportën. Ky i fundit del fshehurazi nga shtëpia dhe largon taksinë që priste Melinën.

Minai takon Alikin për t’u qetësuar se ajo nuk e ka harruar. Ndërkohë, në shtëpi kthehet Vasilikia dhe e kë mëson se Anastasia do të shkojë në Athinë dhe bind Andonin të shkojë me të. Melina del jashtë po nuk e sheh taksinë aty. Akili i thotë se do ta shoqërojë ai. Më pas ata dalin jashtë në kopësht dhe puthen…Më pas Melina kthehet në Kretë dhe i thotë Vasilikisë se e do ende Akilin. Ajo e qorton pse u kthye. Të njëjtën gjë i thotë edhe vëllezërit Akilit.

Anastasia nxehet me Andonin që do të shojë me të në Athinë. Më pas ajo përballet edhe me ërkohë ka vajtur në shtëpinë e Dafnes dhe thotë se do të vrasë veten, kështu që Marko i telefonon Minasë të vijë urgjent.

Patrokli shoqëron Dhimitrën në shtëpi dhe nxehet kur ajo i thotë se edhe ata kanë problemet e tyre. Kjo e fundit shokohet nga një ndryshim kaq i papritur i tij…

Akili i thotë Nektarios se çfarë ndjen për Patroklin. Këtij të fundit i futet me forcë Kristina në makinë dhe duke ecur me të pësojnë aksident.

thotë se Helga është gjallë dhe ë në Facebook! Ai më ën dhe e qorton pse iku. Anastasia takohet me Mateon, i cili i ka sjellë prova se pasuria e tij nuk vjen nga ish gruaja e tij. Ai i kërkon të ndahet nga Andoni dhe të qëndrojë me të në Qipro. Ai i tregon historinë e Nektarios dhe Patroklit dhe i thotë se mbase Diamanti do të hakmerret ndaj familjes së tij. Dhimitra shkon tek Akili e shqetësuar se Nektario nuk ka vajtur në takim me të dhe nuk ngre telefonin. Më pas Nektario telefonon nga spitali dhe Dhimitra merr vesh se ai ishte në makinë me Kristinën. Anastasia i thotë Mateos se nuk mund të ndahet nga Andoni, pasi ai është njeri shumë i mirë. Ndërkohë ë Qipro dhe sheh Patroklin të ngushëllojë Dhimitrën. Kristina fajëson Nektarion për humbjen e fëmijës së saj. Më pas ai sheh Mateon të shkojë në zyrë ë pas i telefonon Anastasisë dhe që të dy i thonë gënjeshtra një ë pas vihet në ndjekje të Akilit dhe Mateos që shkojnë në spital. Akili i lutet Melinës të qetësojë Kristinën, por ajo nuk ia del dot.

Dhimitra i tregon historinë e saj Patroklit, ndërkohë që ata pinë. Më pas ajo i thotë se do të largohet nga Nektario, por ai e përqafon…

përsëri të dyshojë tek Minai dhe i kërkon ndihmë Evës që t’i ngrenë atij një kurth. Mateo shkon në hotel tek të hyjë në dhomën e saj. Më pas ai troket në derën e tyre dhe kërcënon Mateon. Anastasia i lutet Mateos të ikë ë të motrës së të nesërmen në mëngjes do të kthehen të dy në Kretë.

Akili shkon në shtëpi dhe përballet me Patroklin që ndodhet në shtëpinë e tyre. Më pas ën dhe niset për në Kretë. Ai i kërkon Dafnes të organizojë një takim mes Helgës dhe dy djemve të saj. Ai më pas takohet me Melinën, por nuk arrin ta bindë të pajtohen. Anastasia i thotë Mateos se nuk do të ndahet nga Andoni, por ai ia kthen se do të pendohet…

Eva përpiqet të joshë Minanë sipas planit që kanë bërë me Vasilikinë. Ndërkohë Patrokli shkon tek gjyshja dhe e pyet për të atin. Më pas ai zemërohet dhe e quan edhe atë përgjegjëse që ai është rritur në shtëpinë e fëmijës.

Ndërkohë, Aleksia i thotë Mateos se do të japë dorëheqjen, pasi jeta e saj është në rrezik…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.