Merkel:Do ta bëj xheloz Ramën

Intervista - - HUMOR -

U nisa drejt Gjermanisë për të bërë intervistën e javës. Zonja Merkel më kishte dhënë një shpresë për një intervistë të shkurtër në aeroport. Isha në të njëjtin avion me Ramën i cili gjatë gjithë kohës mbante sytë mbyllur dhe dëgjonte muzikë në kufje. Kur zbritëm sapo më pa, më hodhi dorën në qafe. “Oh, rrofsh Kaso që më ndjek deri në Gjermani për të pasqyruar vizitën time”. “Kam ardhur të intervistoj zonja Merkel shoku Rama, jo për ty”-i thashë. “Ashtu? Epo ik pirdhu dhe merru me Merkelin”, tha Rama gjithe nerva… Ndërkohë sirenat e makinave të policisë po lajmëronin ardhjen e saj. Ajo zbrit nga makina me një shkathtësi jo normale për moshën e saj. Sapo i zgjati dorën Ramës, unë ja plasa që aty ku isha: Zonja Merkel, zonja Anxhela…

Anxhela Merkel:

Kaso Kosa: - Zonja Merkel, jam gazetari Kaso Kosa dhe kam ardhur eksluzivisht vetëm për ty nga Shqipëria. (E teksa Merkel ma bëri me dorë që të afrohesha, Rama ma bënte me dorë që të largohesha.) Vetëm 5 minuta kohë do ju harxhoj.

shpejt ato pyetje se nuk kam kohë. Pa prit pak,

- Kasua jam dhe një të vetëm ka në Shqipëri. Pse keni dëgjuar për mua zonja Merkel?

- Jo, nuk gabon, unë kam qënë dhe aty u përmëndët edhe ju, domethënë ajo të përmëndi, por unë të betohem që të dola në mbrojtje.

- Punë femrash zonja Merkel, mos u mërzit. Xhelozonte shumë ndaj jush në lidhje me Ramën. Po ju me Ramën, domethënë, e vërtetë është zonja Merkel?

- Mezi po e pres zonja Merkel. Më thuaj…

- Pra, Mogherini kishte të drejtë kur thoshte se Rama e ka mëndjen tek Merkel dhe nuk më sheh në sy?

- Po thoni për Ornelën?

- E pashë zonja Merkel. Është duke parë Endri Fugën në kokërr të syrit dhe aspak nga ne.

- Zonja Merkel, si mendoni, e meriton vendi im hapjen e negociatave dhe si do votojë - Eh, e di e di…droga, krimi, korrupsioni… - më - Ke të drejtë zonja Merkel, po nuk më thua, këta deputetët e partisë tënde, konsultohen me ty para se të kokë të tyre? - Pse e njihni Ballën? - nisht. - Po me Ramën në çfarë gjuhe bisedoni zonja Merkel? pasi unë nuk di gjuhë tjetër. - Pse Rama di gjermanisht? - sisht. - Mos do të thuash se Ruci është nën ndikim Rus dhe i bën presion Ramës nëpër- mjet Ballës që të ndikojë tek ty në hapjen e negociatave?

- Jo vetëm nën ndikimin rus, por edhe atë

- Po ju si reaguat kur i dëgjuat këto zonja Merkel?

« Ju do bëheni

- Po thua se u trembën nga Basha më shumë se nga rusët?

- Po ju vërtetë do bëheni me Bashën? - Mirë zonja Merkel, ta prish unë ty… Sapo u afrua Rama tek ne, unë iu drejtova zonja Merkel…

- Zonja Merkel, kur mendoni të vizitoni Shqipërinë?

- - Po, zonja Merkel, më thuaj?

- Shumë shumë të faleminderit zonja Merkel. Do ta ruaj si sytë e ballit këtë dhuratë të çmuar. Apo jo z Rama? - Zhdukuuuuuuuuuuu! Bisedoi me shaka Kaso KOSA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.