Eriselda Shllaku: E privilegjuar që më ftoi vetë ai

Intervista - - HUMOR -

fytyrën e ëmbël të Eriselda Shllakut në pjesët humoristike në RTSH. Më pas pati një shkëputje nga televizioni dhe tashmë rishfaqet në spektaklin e humorit “Al Pazar”. E dini se me çfarë është marrë Eriselda gjatë kësaj kohe? Zbulojeni në intervistën që realizuam me të!

Abi Keta:- Nuk di si të quajnë të tjerët, por mua më vjen të të drejtohem me: “Eriselda kaçurrelsja”!

Eriselda Shllaku:- Për pu -

- Meqë kemi hyrë në pranverë, çfarë të ka sjellë kjo stinë ty?

- Të jem pjesë në shou-humor angazhim shumë i mirë.

- Njihesh në publik si pjesë e ekranit të TVSH dhe pjesëmarrëse në pjesë të ndryshme teatrale. Pate një pauzë në daljet e tua në publik, dhe tani vjen në “Al Pazar”. Më fol pak për pjesën e mungesës, pastaj për ardhjen tënde në “Al Pazar”.

- Është vështirë të mbijetosh vetëm me ndaj dhe më duhet të punoj. Pasi kreva - hyra dhe iu përkushtova biznesit. Gjatë përzgjedhjen e projekteve artistike, por bashkëpunimet dhe pjesëmarrja ime në projekte të ndryshme artistike ka vazhduar - - soj shumë si aktor një nga artistët më të

- Si është të punosh me emra të mëdhënj si Agron Llakaj, Behar Mera apo Xhevahir Zeneli?

- e mia, sepse përherë kam punuar me artistë të mëdhenj të skenës - suar shumë.

jo?

- Me cilët prej pjesëtarëve të

kam pasur bashkëpunimet e mia - bashkëpunime artistike më parë.

- Si kanë reaguar miqtë dhe familjarët pas daljes në “Al Pa-

- jnë të më shohin.

- dashuria jote për aktrimin?

aktrimi. Pastaj unë u gjenda në - - - dimet në Akademinë e Arteve për

- Dukesh vajzë e përkedhelur. Më kundërshton dot?

- Po! Përkundrazi, jam shumë - ra asnjë vështirësie.

- Në të vërtetë, ti, si je rritur? Je llastuar nga prindërit apo nga gjyshërit? - Veç roleve në “Al Pazar”, ti ke interpretuar në shfaqje të ndryshme të vëna në skenë apo teatër. Cilat kanë qenë këto personazhe, ose më saktë cilat të kanë mbetur në kujtesë?

-

- Nëse do të ofronin njëkohësisht dy role, një dramatik dhe një humoristik, cilin do të preferoje?

- mori nuk e ka shumë të vështirë të bëjë dramën. Tek të dyja do të ndjehesha shumë mirë. - Është e dukshme se aktorët e rinj janë lënë shumë në hije. Je dakord me mua? nëse jepet mundësia, mendoj se

- Ajo çka mendon publiku në shtëpi është: Si arrin një aktor t’i mësojë përmendësh tekstet… Ti si ia bën?

- Historia ka treguar se sot nuk është më tabu apo turp të bësh publike një lidhje dashurie. Po për ty, është tabu apo turp?

- Jeta private, jo vetëm e akto

- Atëherë, çfarë do të na tregosh?

- Një femër duhet të jetë më shumë inteligjente apo e bukur?

- - ditur të kurosh veten dhe ta me- naxhosh atë.

- Shumë vajza simpatike tentojnë të arrijnë të çajnë ose të gjejë vetveten duke u marrë me politikë. E ke menduar ndonjëherë këtë pozicion ?

- - -

- Ty të janë hapur dyert në sajë të bukurisë? Sepse për tëqenë të sinqertë, je një femër shumë e bukur…

- Dyert më janë hapur në sajë ndihmuar.

- Të gjithë njerëzit kanë ve janë të tuat?

jetën me pozitivitet.

- Çfarë i thua vetes herë pas here?

jetës!

- Ku e sheh veten pas disa viteve? - Në fund, si e do e mbyllim këtë intervistë?

vazhdon, sepse edhe jeta vazhdon. të gjithëve!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.