Kristi Popa: Nuk mbahen dy kunguj nën një sqetull

Intervista - - SPEKTAKEL -

Spektakli i yjeve “Dancing with the stars” në këtë edicion të 7-të ka risjellë konkurrentë të ecicioneve të tjera dhe mes tyre është edhe kompozitori dhe këngëtari i mirënjohur Kristi Popa. Kristi vazhdon të jetë pjesë e garës dhe është falënderues për mbështetjen që ka nga publiku. Nën drejtimin e partneres së tij në këtë spektakël balerinës Ermira Beharit, Kristi ka arritur të sjellë performanca që kanë dhënë impakt shumë të mirë në këtë edicion të DWTS.

Fabjola Kuburi:- Krist, është ditë me diell sot, ndaj re për intervistë apo ti je gjithmonë kështu?

Kristi Popa:- - minderit për vëmendjen ndaj pre përgj i t h ë s i jam natyrë optimiste dhe ruaj këtë ndjesi.

- Si nisi dita sot për ty?

- Dita e një optimisti nis gjithmonë bukur. Sh te nxënësit dhe u ktheva të mirë prej tyre. Takova më të madhe të kohës.

- Si e prite ftesën nga produksioni për të qenë përsëri pjesë e spektaklit të yjeve?

- si “Dancing with the asnjëherë sepse ka një ndikim shumë të mirë tek mua dhe i jam shumë mirënjohës produksionit

për provat… Si po shkon “Dancing”?

- Punët po shkojnë shumë - dhe e kuptueshme me mua.

- Si t’u duk ideja e një sezoni me konkurrentë që kanë marrë pjesë njëherë në DWTS?

- Ideja e pjesëmarrjes mes të dhe përgjegjësi më e madhe por konkurrente.

- Çfarë po i jep ti këtij spektakli dhe çfarë po merr prej tij?

gjithmonë një marrëdhënie.men - -

- në të.

- Me Ermirën, balerinën me të cilën formon edhe ciftin e spektaklit, duket se keni gjetur kimi në kërcim. Grindeni ndonjëherë apo jeni të qetë?

edhe në edicionin e 5-të të DWTS dhe kemi krijuar një komunikim

- Ç’mendoje për kërcimin më parë dhe çfarë mendon tani që je bërë pjesë e tij?

se është një art më vete e shumë - riton gjithë respektin -

- Për çfarë do të të vinte keq nëse (larg qoftë) do të skualifikoheshe tani?

dhe nuk e mendoj ndërprerjen por nëse ndodh përseri ndi

- Për çfarë mendon se votohesh për të vazhduar garën?

e mia në DWTS ndaj dhe me voton me për votën ndaj Vip9.

- Po baleti klasik, si të duket?

- jti. Jam në moshën

- Cilat kanë qenë reagimet deri tani nga miq, familjarë, ndjekës të tutë?

- nga më të ndryshmet. Ata janë

- Ke ndonjë zakon përpara çdo performance?

- Ti je kompozitor dhe këngëtar shumë i mirë. Sa e ke lënë mënjanë muzikën tani që po i kushtohesh spektaklit?

pak mënjanë krijimtarinë sepse dy - tirë t’i mbash.

- ...dhe çfarë po përgatit tani në profesionin tënd? Me çfarë po merresh?

- Po orkestroj dy këngë të Irma - vave.

- Ka vend për miqësira në fushën e artit?

- Gjatë kësaj kohe, ti më shumë ke krijuar miqësira apo ke humbur të tilla?

Jam tip mirënjohës dhe respektoj të tjerët.

- Sa i informuar je me çfarë ndodh me muzikën në botë?

- Më jep një përcaktim tëndin për muzikën shqiptare aktualisht...!

- zicion.

- Ajo që ke ëndërruar gjithnjë, ideali që ke në mendjen tënde...

- Ëndrra ime është të takojmë jetë të reja jashte tokës.

- Çfarë do më thuash në fund...?

-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.