Melina akuzohet për vrasjen e Aleksias

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

ë - ën, por ajo nuk do t’i takojë më ëmijë thotë ë ish i dashuri i saj po e kërcë ë pas ajo i thotë ërkon të bindë ën se mes tyre nuk ka asgjë. Ai shkon ta takojë në shtëpinë ë dhe i thotë se është kryer divorci i tij me ë. ë dëshpëruar nga divorci.

ërkohë ë motrën rikthehen në ë ë bëjnë një ë për shërimin e tij. Anastasia pë ë dhe i thotë se do të bëjnë ëmijë ë ë shkojnë në Austri të ë shtjen e trashëgimisë ‘punë bën, por ai i thotë se është ende në kërkim.

ës për t’i thënë ërdori atë natë ërkohë ë në shtëpi me preteksin se është e sëmurë ën në ë ë do të bëhet për të. ërsë por më kot.

ëshirën për të punuar me verë i thotë se nuk është - jeshtë ërkohë në shtëpi vjen ë dhe kthehet në shtë se ka parë në kopësht një grua të është të ën e ka vrarë dikush me armë

ërkohë bë ë ën të kërcejë me të, skenë ë e sheh edhe në ë ë vazhdon kë ën. ë ërkon edhe atij të kërcejë ën në ërbohet por nuk e jep veten. Diamanti i kë të ikë ë pë ë ër vrasjen

ë ë re një ë të zezë në ky in e dorës së ë ia ka bërë - gjithatë ë vërtetën. ë ën dhe i kërkon të ikë nga gjyshja, jashtë ën dhe e kërcë

ën dhe i thotë pë thotë ë gjejë ë ë ë - ë deponimin e tyre në shkon në shtëpinë përzë ërkohë ërkon ë ërgatiten të shkojnë në ër të deponuar pë ë ëron për këtë - dit thë ën dhe pë përsëri të ë

ë ë bindë - ën të - tasia i kë ë hetojnë anët e errëta të dajës së

ën dhe i kërkon të martohet me të dhe ata pajtohen, por ajo i kërkon të mos u thotë gjë të vë ërve hë për hë ë - tra i thonë ës se janë pajtuar dhe se ka edhe një xhaxha tjetër. ërcë -

ërkohë - ë tregojnë në ë ata i konsiderojnë si të dyshuar... Andoni i kërkon një javë kushëririt për të paguar borxhin, ndë ë ë ë nga bur ërkon të ë i armatosur, ndërsa daja i thotë atij të ë ë është ë ë, por ë ënë ë shohë gra ëmijë ë

ë - mi ka dhe ai i tregon të vërtetën. ë të paguajë borxhin.

pajtohen përsë ërkon ë ëndrojë në të ë, por ai e bind të rrijë tek gjyshja.

ë vendit ku është ë mbajtëse ë ërkohë ë ën kri- johet një situatë e

ë ë nxjerrë ndonjë gjë ë - ën, por më kot. Dhimitra kthehet në shtë ëmijët, ndërsa ë ë ë Anastasisë se do të ikë nga shtëpia e tyre, por ajo i kërkon të presë deri në verë.

ë ë të deponojë përsëri dhe ajo i thotë ë për ërkohë kë ë të dyshojnë ëset të ësit dhe i kërkojnë të deponojë tregon pë ë dhe më ë ërkon të nisen bashkë në ë të presin edhe ërkohë ë e ëson di ka.

Anastasia i kërkon Diamantit të takohet me të ë shtëpinë e ë ë e kanë thirrur në ë ës se vrasjen e kanë bërë ë ë t’ua he ë Diamanti urdhë ë mësojë ndonjë gjë pë ën. ërcënon se do të shkojë në ërret ë. Pas tij vjen edhe Vasi

ërrasin përsëri në ësaj radhe shtja duket më ërcënuese në ë ë bërë nga një numë

- tasinë ë të zgjidhin shjen e punishtes dhe si pasojë të takojnë të ë merr vesh se e motra pë ë takojë të

ërkohë ë ë ë ai nuk e pë

ë ai njeh ë ë janë gjetur pranë ës. Ai më pas detyrohet të pohojë ë në shtëpinë ën e ë kë ë thë ën dhe i thonë se është e dyshuar për vrasjen e

ë birin dhe i thotë se duhet të ë shpejt prej andej me një anije, por është vonë, rojet bashkë ën me Davut pashanë e arrestojnë para syve të ër, Osmani shkon të ë ë për gjendjen mendore të ë dhe ajo ë birin.

ë mbrojtje të - mashaja merr vesh nga e ëma se i vë është arrestuar dhe se ajo ka ë për jetën e tij. Ato të dyja nisen të ënë të hyjë brenda. Skë ë ë ënderi i thotë se donte të por Ahmeti ia kthen se askush nuk mund të

ë ë ënë të takohet me ë në ë jetën Skënde ërkohë, Davut pashai i tregon të vërtetë ë në gjunjë në hyrje të ë rojeve se nuk do të ëvizë prej andej derisa ta presë ënderin e ojnë të rrijë ë marrë një vendim për të të vrasë një pjesëtar të ë ë se ai përbën një kërcënim pë ë ërkohë Ahmeti ndjehet përsë ë doktor ë u jep ë kot pë ë bindë ë - ë ë ajo donte të ngjiste në

ë ë më atij. ë shpëtojë Skënderin, por ajo i thotë ërë të ë ë është sëmurë ëtë e dëgjojnë edhe ë në ë - ë mos i vrasë të ë është ëm dhe në vend të tij të dënojë atë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.