Një vizitë te ne dhe do vëreni ndryshimin!

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

Na gjeni tek: -Rr e Elbasanit, përballë urës së madhe të Lanës -TEG -ETC -Concord Center -Outlet Optic (Brryli) -Bulevardi Bajram Curri, pranë ministrisë së Shëndetësisë Tel. 0697292144

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.