Stresi, shkaku kryesor i mungesës në punë

Intervista - - SHËNDET -

Stresi vë ë e më shumë punonjë ëhet shkaku i parë i mungesës në punë ënë ë në pah gjatë një studimi të bërë në ë ë të “Institutit të Di ë ërisë ë ë vitit të ës në pesë kanë kërkuar më shumë ditë ër shkak të ngarkesës ë shumë ërgjegjës i Institutit të ë “Është hera e parë ë stresi bëhet shkaku kryesor i mungesës në punë. Gjithë kjo vë në ë shumë persona ndjejnë në vendim e punë ë krizë

Por, si ta kuptojmë se stresi i shkaktuar nga puna është duke arri ë ërë kujdes kur ën edhe në shtë ënjyer dhe i zemëruar në punë, me pasoja negative edhe në ësinë e jetës në përgjithë ë mund të - ngesë nisme, humbje interesi dhe dëshire për të ë në ëri, rënie e dëshirë ë ë ë do të ishte nëse do të ndjenit bezdi vetëm në ës, ose në hyrje të ëtu vetëm për dëshirën e thjeshtë të rrish në shtëpi një ditë pa bërë gjë ë bezdie të ë ë ndjehet ë në

Si mund të ë ënjën e vërtetë të stresit. Është sasia e madhe e punë ëdhë ë ë Është mirë të ë stres (sesa të ë nga puna në përgjithë ë jetë hapi i parë për të kuptuar se ë duhet bërë ëse e kuptoni se ndonjë ë përmirë ë, është mirë të përdoren tone të buta dhe kurrë

ë, nganjëherë është e vështirë të bë ë këto raste është ësore të mos mendosh më për punë ë këto raste duhet të ë gjeni kë ësi në ambjente të ndryshme nga ai i punë ka bëhet e vështirë për t’u vënë në praktikë, mirë është të ë ekspert, sepse mund t‘ia ësh mbanë edhe vetë, por për të ë sy i jashtëm, më

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.