5 të vërteta për dashurinë me shikim të parë

Intervista - - SEKS -

Është legjendë, apo realitet? Dashuria me shikim të parë shpesh është idealizuar, teatrale, ose nga përrallat me princesha. Por, a ka mundësi që tërheqja që ndjen për tjetrin me shikimin e parë, të kthehet në një histori të vërtetë dashurie? Ja disa të vërteta mbi këtë lloj dashurie që përbën bazën e skenareve të Hollivudit dhe literaturës që prej 5000 vjetësh...

1. Dashuria me shikim të parë ekziston vërtet

Sipas një sondazhi të vitit të bindur për ekzistencën e kësaj dashurie të momentit. Ajo ka edhe simpotmat e veta: Ritmi i zemrës përshpejtohet, ke ndjesi nxehtësie, shtim të djersitjes...Janë të në pyetje pohojnë se e kanë për

2. Dashuria me shikim të parë shpjegohet shkencërisht

dashuria me shikim të parë vjen si pasojë e një reagimi të zemrës. ndjesitë dhe emocionet tona, i aktivizuar nga sistemi nervor e dashuriësë pra krijohet nga truri - dashurie...

3. Dashuria me shikim të parë është me bazë shoqërore-kulturore

- jike kanë treguar se, gjatë një takimi, drejtohemi në mënyrë - respondojnë geneve tona, por njëkohësisht joshemi edhe nga gjëra dashuria me shikim të parë përcaktohet nga mjedisi ku jetojmë dhe eksperien shumë shik dhe krejtësisht i pandërgjegjshëm!

4. Për të rënë në dashuri nevojitet më pak se një sekodnë

- - versitetin e Sirakuzës. Studimi i - - shëm dhe zbritja me këmbë në tokë mund të jetë nganjëherë ndjehet e humbur dhe do të vrasë pestën e sekondës dhe zgjat maksimumi tre vjet...

5. Dashuria me shikim të parë është një bast i rrezikshëm me të ardhmen. 5 të vërteta për dashurinë me shikim të parë

Është legjendë, apo realitet? Dashuria me shikim të parë shpesh është idealizuar, ushqyer nga përrallat me princesha. Por, a ka mundësi që tërheqja që ndjen për tjetrin me shikimin e parë, të kthehet në një histori të vërtetë dashurie? Ja disa të vërteta mbi këtë lloj dashurie që përbën bazën e skenareve të Hollivudit dhe literaturës që prej 5000 vjetësh...

1. Dashuria me shikim të parë ekziston vërtet

Sipas një sondazhi të vitit të bindur për ekzistencën e kësaj dashurie të momentit. Ajo ka edhe simpotmat e veta: Ritmi i zemrës përshpejtohet, ke ndjesi nxehtësie, shtim të djersitjes...Janë të në pyetje pohojnë se e kanë përjet

2. Dashuria me shikim të parë shpjegohet shkencërisht

dashuria me shikim të parë vjen si pasojë e një reagimi të zem - gjithë ndjesitë dhe emocionet tona, i aktivizuar nga sistemi ner e dashuriësë pra krijohet nga truri - dashurie...

3. Dashuria me shikim të parë është me bazë shoqërore-kulturore

kanë treguar se, gjatë një takimi, drejtohemi në mënyrë spontane - jnë geneve tona, por njëkohësisht dashuria me shikim të parë përcaktohet nga mjedisi ku jetojmë dhe eksperiencat sho- shik dhe krejtësisht i pandërgjegjshëm!

4. Për të rënë në dashuri nevojitet më pak se një sekodnë

- - versitetin e Sirakuzës. Studimi i - - shëm dhe zbritja me këmbë në tokë mund të jetë nganjëherë vrasë vetes kur rikthehet në re për një të pestën e sekondës dhe zgjat maksimumi tre vjet...

5. Dashuria me shikim të parë është një bast i rrezikshëm me të ardhmen.

Dihet se dashuria është e ver e tjetrit dhe krijon një vizion të njohjes së tjetrit dhe të zbu - - - në moshë të rritur ato kanë paso dashuri me shikim të parë, por mos harroni të vini në punë edhe

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.