Largësi

Intervista - - POEZI -

Largësia sështë veç dhimbje dhe pse stë ndalon pran qelqit të dritares rri dhe mediton Po kur të ndodh ndryshe Ti si do tia bësh. Me mua do sqarohesh dhe veten rri e qorton Zgjohem natën vonë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.