Pyetje përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- Si ju duket shërbimi spitalor te Nënë Tereza? Unë jam i terrorizuar. Kur për çdo gjë duhet të paguash vetë, pse ta shtrosh në spital të sëmurin? Më mirë në shtëpi! Arjani.

- mos e pyet, po nuk ke nga shkon sepse kur sëmuresh Endi

- Arjan, kjo është - Angus

- dës. Andri

- A besoni në Zot? Andia

- Po patjetër, nëse jo ku të besojmë Melisa

- Zoti është mbi të të gjtihë ë ë besoj se e kuptove përgjigjen. Lajba

- Po janë këto py ë besohet në Zot dhe askund tjetër madje. Rubi

- Sa ndikon feja në një marrëdhënie për ju? Tek unë fare. Angus

- Pse duhet të ndikojë ë Ani

ë ndikojë, madje mund të them se nëse ndikon diku janë njerë ë e deri aty. Merita

- Nëse partneri/partnerja juaj do ikte larg për një kohë të gjatë do e prisnit, do e tradhëtonit apo do gjenit dikë tjetër? Unë do e prisja. Merita

po i tradhëtojnë në shtëpi jo jashtë. Turi

ë do e prisja, jo 10 vjet ama një vit e dy po sigurisht. Meli

- Po të më donte ai nuk do ikte, ose do më merrte me vete. Anxa

- Ju tërheq shumë dikush dhe merrni vesh që ka qënë i martuar e ka fëmijë do vazhdonit të rrinit apo do gjenit dikë tjetër? Lajda

- ë ë tjerë. Ada

ë do gjeja dikë tjetër, nuk u shuajt bota pë ë të merremi me të zënët. Anisa - Besoni në ëngjëj? Ada

- Ada, ka ëngjëj dhe në tokë dhe ato janë nënat tona, kë ë besoj në ëngjëj. Merita

është ëngë Joli

ë në ëngjëj. Lexus

- vlerësoni më shumë te partneri juaj? Elona - -Është rob i mirë. Nadia - Po përderisa jam me të ë ka shumë gjëra ë ësoj. Anisa

ë Tita

ë ë dhe mirë Elona

- Cilët janë njerëzit më të sinqertë, sipas jush? Ina

- - Ada

- Pijanecët, ata janë kom Tedi

- A do të martoheshit me një djalë të një race tjetër, e kam fjalën për këtu në Shqipëri? A jeni racistë, me pak fjalë? Theksoj, unë jam e dashuruar me një djalë që është dorë e zezë, por njeri shumë pozitiv dhe punëtor, por kam familjen kundra. Ju, si do vepronit në këtë rast? Elona.

ë ta shijosh nuk je në moshë të pjekur, mos u nxito të marrësh ven - - don se i reziston rrymës, pse Mandi

- Pyet 7 a 8 dhe bëj si di vetë ë ë po e patët të ë të thonë prindë ë ë të themi ne, do pë bashkë patjetë si ky dhe do ketë, pra, nuk je ë ë më e mira për ju. Ledi

- Melisa

- Po akoma do vazhdojmë ne me kë - Tita

- Pirja e duhanit vret. Sa e respektoni ju? Se, më ka çmendur ky duhan.Anida

- Duhani dihet si është, ndaj dihet edhe përgjigjja. Melisa

ë u urrej duhanin por ë ë vijë në grykë. Tea

- Sidomos kur e pijnë ë vijë ë. Elona

ë ata ë e pijnë se po ta respektonin do ishte tjetër gjë kom Ledi

- Si e kuptoni shprehjen: “Koha kalon, por nuk harron”? Bora

ë do isha me shprehjen: “Zoti vonon, por - - - sit, pasi ai i menaxhon më te bukura, duke na sheruar Teri

- Po koha bën te sajën po për ty, jo për mua, se unë... ë ë s’na the gjë ë ti. Arifi.

- Pse kjo jetë është e mbushur me ligësi? Gjithkush gënjen, mendjemëdhenj, vrasës etj. Respekte A. D. X Br.

- Shpresa ekziston, por jo për të gjithë dhe kjo botë thoni ju.

- A ia vlen të rikthehesh në Shqipëri? Do të doja mendimet tuaja... Nardi

ekonomike është gjithandej tashmë. Të paktën këtu je mes njerëzve të tu dhe pa bukë e pa strehë, nuk nge - gjak dhe përsëri rrezikon të Nadi

ë asnjëherë atje. Adi

ë jetosh këtu dhe po t’u dha mundësia ik sa më ë të jetë e mundur. Edison

- Kush më thotë çfarë dallimesh ka mes një femre shqiptare dhe një të huaje? Albani.

por ne duhet të krenohemi Lida

- Më mirë të kemi armiq apo jo dhe pse? Leta

shumica thonë të kundërtën. - Selina

ë shumë në jetë ashtu. Magda

Xhesi

- - Bledi

Gerti

. Lui

- Tek kepi i Rodonit, më pë ë ai vend. Redona -

- Vajzat e kanë tepruar - - rojnë. Olsi

Megi

kane mbet zhvesh o Gerti. Doni

- Janë bërë çunat më keq se gocat, rregullohen e pispillosen

të dashurin apo të dashurën -

- sepse ai më propozoi për martesë pasi u kthyem nga pushimet. Arta

- Virgjëria sepse atë nuk kam ku ta gjej më. Anonimja.

por e kam patur, i kam dhuruar shpirtin dhe vazhdoj t’i - ment të ditës. Eda

- siania

- Deri më sot zhgënj e madhe, tek meshkujt romantik, tek dashuria e përjetshme por të gjitha këto u pak shpresë për të menduar për një të ardhme te bukur. Arta.

- Zhgënjimi nga prindërit Megi

- S’jam zhgënjyer - jej ndonjë dhimbje të madhe. Tani.

- por mendoj se të jetosh në - të mbahet me të madh për ashpërsinë. Enisa

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.