Të bëj palestër në këtë gjendje?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

FLUTURIM kurioze të di kuptimin e kësaj ëndrre...Faleminderit

- të tjerëve. NDJEKJE - Përshëndetje astrologe. Mbrëmë pashë në ëndërr sikur dikush po më ndiqte dhe unë e ndjeja që isha në rrezik. Nga frika, u zgjova nga gjumi. Ju lutem, më thoni ç’do të thotë se jam vërtet e shqetësuar. Eri.

- PËRQAFIM - Ç’do të thotë nëse sheh në ëndërr sikur të përqafojnë?

- vetes. DËSHTIM - Në ëndërr pashë sikur kisha një projekt në dorë dhe nuk po arrija ta realizoja me sukses. Po përpiqesha aq shumë, por përsëri e shikoja që nuk po më ecte. Çfarë kuptimi ka kjo ëndërr? Alda

mirat! FITORE - Jam Deni. Kam parë në ëndërr sikur isha në një gjumi nga gëzimi. Çfarë parashikon kjo ëndërr?

- I nderuar Deni, ëndrra juaj është shumë e bukur dhe në ditët në vazhdim. BIJA NGA LARTËSIA - Kam parë një ëndërr shumë shpesh, kur kam qenë i vogël rreth 4-7 vje sot jam 28 vje . Ëndrra ime ishte sikur bija nga lartësitë dhe kur mbyllja sytë në ëndërr, zgjohesha. Këtë ëndërr e shikoja shpesh dhe, sa herë e shikoja, i thoja vetes në ëndërr: “Mbylli sytë që t rast të kundërt, nuk zgjohesha dhe vazhdoja të bija nga lartësia.

ë ëndë ë është shumë e zakonshme, sidomos në atë moshë ë një moshë ë rritesh do ditë, shikon ëndrra të ësitë, apo sikur ecën me vrap. Janë ë për jetën, për momentet, pë ëputjen nga ëmijëria, për t’u rritur etj. Të gjitha kë ë atë mënyrë në ëndërr. Pra, s’ka asgjë pë ësuar, është ëndë ë tregon rritjen e një personi si karakter dhe mënyra se si ai pë do gjë.

Insktruktor kam një pyetje për ju. Kam njeë dhimbje shpine që më fillon tek damarët dhe më mbaron në mes të shpinës. Shkoja në palestër rregullisht para se të më kapte kjo dhimbje. Kam bërë fizioterapi dhe më thanë që palestra nuk më bën mirë. Tani, dua një mendim nga ty, më bën apo jo? Të vazhdoj terapinë por edhe palestrën? Faleminderit

Skerdi Pasha instruktor, Royal Fitness Club, Rruga: Theodor Keka, Unaza e Re pranë Astirit. Numër telefoni: 0695445228:- Përshëndetje! Pikësëpari ju duhet të diagnostikoheni rea - ë ku pika e dëmtimit është diku - vonë, pasi ke bërë këtë t’i vazhdon trajtimin me dhimbja edhe pastaj je në gjendje të bësh aktivitet ë bësh ë ë - nuk ke më dhimbje je dhe ngarkesa stërvitore s’te jep dhimbje. Atëherë ti je në gjendje për pa - ja të bëje pa dhimbjet, por ti duhet të - do ndjekësh ose jo në ti të rikuperohesh 100% edhe dëmtimi të zhduket. - Diagnostikim

drejtove rubrikës tonë dhe uroj të rikuperohesh sa më shpejt.

Përshëndetje “Intervista” ju ndjek dhe më pëlqejnë rubrikat që keni në gazetën tuaj. Më pëlqen gatimi dhe deri diku gatuaj edhe unë me aq sa lexoj ose shoh. Unë i kam shumë qejf guaskat e detit, midhjet i shijoj shumë sidomos atë lëngun e shijshëm. A mund të më thoni një recetë për ndonjë lloj tjetër guaske që të mund ta marinoj në shtëpi por të jetë e shijshme, ose më saktë marinimi që t’i bëj të jetë i duhuri dhe të dalë diçka e mirë. Vjola

Përgjigjet Ledio i Restorant “Il Tipico”, Rr Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- ë ë ë na ndjek. Do të kë ë do të shijojnë shumë. Për të përgatitur këtë pjatë duhen këta përbërës: Capesante 15 guaska Shegë - he ë ekstra i virgjër

Përgatitja: - santet, i hapim, i pastrojmë dhe më pas i vendosim në pjatë, për të vazhduar ë hedhim pak kripë, më pas ë vaj ën e zbukurojmë ë - ni, shegë majdanoz dhe është gati. Ju bë ë mirë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.