Përgjigjet psikologia Juliana Dulla Kam frikë nga ndarja

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

- luar të kem një frikë të tmerrshme mos më lërë i fejuari. Ai më kritikon vazhdimisht për “Dobësohu, je shumë e shëndoshë dhe nuk do të më tërheqësh më në krevat”. Ai vërtet e thotë duke qeshur, por kjo gjë mua më lëndon shumë. A mund të largohet nga unë ai vetëm për këtë arsye? Ju lutem më jepni disa këshilla si të heq këtë frikën e ndarjes?

Juliana Dulla, psikologe, email [email protected] com, 0699670329:- marëdhënie partnerët shpesh mu sepse mendojnë se vetëm kështu - detshme dhe të sigurtë. Për sa i perket rastit tuaj me - koheni nga kritikat e tij për sa i përket kësaj mundohuni të mban marëdhënien shumë vetvetja, të jo thjesht në aparencën e jashtme. - nuk jeni thjesht një kërkoj nga ai apo nga kjo marëd dikush vetëm për aparencë dhe nuk mund të jetë gjithë jetën me të njëjtin ritëm, sepse gjatë jetës - cioneve ashtu dhe të peshës tru mirëpriten këto ndryshime dhe individi të përshtatet në radhë të parë me veten dhe pastaj me privatisht merreni me sportivitet dhe njëkohësisht mundohu të mira dhe të metat e tua sepse ndihesh mirë me veten dhe jo për këtu dhe partnerin. Duaj dhe res - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.