Si të arredojmë një dhomë gjumi?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Dhoma e gjumit është hapësira - kohësisht është edhe vëndi ku ne mund të vëmë në pah karakterin tonë. Për këtë ne duhet të kemi shumë kujdes në përzgjedhjen e gjetja e tapicerisë së duhur për krevatin e deri tek zbatimi i rre dhe aksesoret në garderobë në dhe pozicionit të duhur të kën pjerrët, e shumë gjëra të tjera të - - bukurën me të nevojshmen.

Kokat e krevatit

- - krijuar një dhomë - taje unike dhe “të bujshme », duke i dhuruar një pam gjithmonë të re, në të dhomës, rehatisë - në detaje. Për kete të gjeni krevate dhe koka krevati të - jnë në mënyrë per dhe mikpritëse te inspiruar nga të butë, edhe në dhomën e gjumit. tuaj të gjumit

Një krevat i lartë, apo i ulët?

Si princip është me e vështirë të ngrihemi nga krevati i tjetër pengojnë edhe më pak në brëndësi të dhomës dhe janë të - derne me tendencë nga thjeshtë - - dobishme nëse poshtë krevatit kemi ku të vendosim veshmbathje apo gjëra të tjera. Zgjedhja shtëpia.

Sirtare e dollapë

Çdo sirtar nevojiten. Sirtari është i nevojshëm për të mbajtur gjërat në rre - jshëm

Dollape të larta për fustanet e gjata dhe këndi i çantave

Shumë shpesh e gjejmë veten sepse nuk kemi hapësirën e du - ni. Çantat jane aksesori për ek vendin e tyre. Është e rëndësi

Raftet e bukurisë

për hapësirë dhe duhet të jetë e

Pasqyrë vertikale

- - të gjithë pjesët e trupit para se të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.