E ke parë të dashurën lakuriq?

Intervista - - POEZI -

Ti nënë, fjalë rresht dhe lot i pa thënë Ti kurajo dhe përjetësi , Ndjenjë e çmuar për çdo lakmi , Jë ti gjaku dhe furtuni , Orê e vona që më merr gjumi , Dashuri dhe mbijetesë , Nënë ti për mua je , shumë e më shumë ,

LEDJANA KONGJONI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.