Ti je magjia ime!

Intervista - - POEZI -

E nuk të quajta më kot një motër magji e natës argjënd kulluar sonte, dritë të plotë po i bën tokës dhe mua më lë pa gojë, të mrekulluar. Nata, ka magjinë e saj

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.