Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- Cdo njeri ka dobesite e tij, po në qoftë se i dashuri/e dashura në një moment ju tradhton, çfarë emri do t’i vinit dashurise dhe a do ta falnit? Mandi

- Kush është femra më seksi në Shqipëri, a mund të na e thoni? Tedi

- Nëse do të merrnit vesh që shoku juaj është Gay, si do të vepronit me të, do të ndryshonit qëndrim ndaj tij? Vesa

- Pse nuk ekziston këtu kultura e punës? Ka pronarë që nuk paguajnë, siç ka punëtorë që, pavarësisht se paguhen mirë, punojnë keq. Andi

- Cili mendoni se është faktori kryesor që ndikon për keq në rininë e sotme? Baçi

- A besoni se xhelozia vjen si shkak i pasigurisë në vetvete apo është shkak i mosbesimit tek e dashura, apo është shkak i sjelljes së partnerit? Nevina

- Kur merzitja dhe pesimizmi bëhen pjese e pandare e juaja, çfarë mendoni se do benit per ta kaluar një situate te tille? Anisa

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.