E zgjidhni dot?

Intervista - - ARGËTIM -

Francezi, italiani dhe shqiptari

Një francez, një italian dhe një shqiptar janë në një - jnë të diskutojnë për çështje personale.

“Dje në darkë bëra katër herë dashuri me gruan”, thotë francezi. “Në mëngjes më bëri ca krepa të mira dhe më tha se sa më adhuron”.

“Unë dje në darkë bëra gjashtë herë dashuri me gruan time”, hidhet italiani. “dhe në mëngjes, pasi më bërë një omëletë, më dha se kurrë nuk do të mundë të dojë burrë tjetër në jetën e saj”.

Shqiptari rrinte i heshtur dhe kështu francezi iu kthye atij me mendjemadhësi dhe e pyeti: “Po ti, sa herë bëre dashuri me gruan dje në darkë?”. “Një”, i përgjigjet shqiptari. “Çfarë? Vetëm një?!”, i thotë italiani me ironi. “Dhe çfarë të tha sot në mëngjes?”.

“Mos ndalooooo!!!!!”

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.