Intervista-Wikileaks

Intervista - - HUMOR -

E DIELË

Ora 09.44: Ndodhem në Lalëz bashkë me familjen. Qetësi, relax, jod dhe cicërima zogjsh. Po më duket vetja si shoku Enver tek ajo komedia me Sillon.

Ora 12.00 : Mora vesh se këtu në Lalëz qënka dhe Iliri sot. Do ta kisha takuar nëse nuk do ishte dhe Mona me të. Apo të shkoj dhe t’i çoj një palë çizme për gallatë?

Ora 17.22: Kam dalë bregut të detit dhe po luaj me top me Zahon. Ka për t’u bërë i gjatë si unë, por nuk mendoj ta fut në basketboll dhe të ketë fatin tim.

Ora 22.00: Jam duke ndjek Portokallinë pasi qënka i ftuar Lu. Gallatë e madhe, sidomos kur në fund Lu më zgjodhi mua si më të mirin. Rri si shit nashti Lulush, hahahah.

E HËNË

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.