Syhani i thotë Xhesurit se është shtatzënë

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

Bylenti i thotë Banusë se tani ndjehet si i lehtësuar. Më pas ai i kërkon të martohen, por ajo i thotë se ka nevojë për kohë. Nga ana tjetër, Syhani i thotë Korhanit se i ati është shumë sëmurë dhe i kërkon të pajtohet me të. Ai kthehet në shtëpi dhe i thotë Xhahidesë se do të darkojnë me të atin. Xhesuri takohet me Nexhlën dhe ajo i thotë të vërtetën për Adaletën. Më pas ajo i thotë se Adaleta do të takohej me të vëllanë dhe se i kishte lënë një letër Tahsinit. Ky i fundit përballet me Rizanë dhe e pyet ku është Adaleta. Më vonë Tahsini pret në shtëpi të birin me nusen, por vizita e tyre përfundon keq dhe Tahsini i përzë.

Rifati shkon të takojë Xhesurin dhe i thotë se ka gjetur njeriun të cilit Rizai i ka dërguar videon në ditën e vrasjes së Salihit. Ai është një shok i vjetër burgu i Rizait dhe quhet Hikmet. Ata të dy shkojnë në adresën që ka gjetur Rifati, por atje nuk përgjigjet kush.

Xhahide kërcënon Bylentin se do t’i thotë Tahsinit që ai i vuri zjarr shtëpisë së Xhesurit. Syhani vë re që Kemali e ndjek, por ai i thotë se e ka vënë Xhesuri për ta mbrojtur. Xhahide i thotë Tahsinit që Bylenti i ka vënë zjarrin shtëpisë së Xhesurit, por ai nuk e beson, gjë që kënaq Bylentin. Rizai i telefonon Syhanit dhe i bën shantazh që të darkojë me të. Xhesuri futet në shtëpinë e Hikmetit, por e shoqja i thotë se ka muaj që s’e ka parë. Ai e kërkon edhe në lagjen e tij, por nuk e gjen. Ndërkohë, Rizai përgatitet për takimin e tij me Syhanin. Kemali lajmëron për këtë Xhesurin dhe ai niset për atje.

Korhani bind Mihribanin të mos heqë dora nga kandidatura e saj, ndërsa Xhahide i kërkon Hyljas kasetën me regjistrimin e Bylentit. Hylja i kërkon takim këtij të fundit.

Rizai përpiqet të ë me Syhanin, por ajo i qëndron ftohtë. Ai e fton edhe të kërcejnë, por ajo bëhet të dalë, kur aty vjen Xhesuri ë rrahë Rizanë. As Turhani nuk bën dot gjë për ta ndaluar dhe Rizai e qorton për këtë. Më pas Tahsini i telefonon atij për ta pyetur për Adaletën dhe më pas e kërcënon. Hylja i kërkon para Bylentit për regjistrimet.

Ndërkohë, Xhesuri i kërkon Syhanit të mos e takojë me Rizanë. Ai më pas shkon në një kafene të takojë Hikmetin, por ky i fundit del jashtë dhe i telefonon Rizait. Ky i fundit i telefonon Syhanit dhe i kërkon të pengojë Xhesurin. Syhani del të kërkojë Xhesurin, ndërsa ky i fundit vihet në ndjekje të Hikmetit. Ai i merr atij çantën, në të cilën ka një laptop. Në të ai sheh videon e vrasjes së Salihit… Më pas ai takohet me Syhanin dhe i thotë se do ta çojë regjistrimin në polici. Ajo i kërkon me lot në sy të mos e bëjë. Rizai i telefonon më pas asaj dhe ajo i thotë se nuk mundi të bindë Xhesurin. Ai i thotë se urrejtja e Xhesurit për Tahsinin është më e madhe se dashuria e tij për të…

Tahsini merr një mesazh nga telefoni i Adaletës ku ajo i thotë se është mirë dhe se do të fshihet për disa kohë. Bylenti i telefonon Xhahides për t’i thënë se regjistrimet i ka ai. Syhani shkon tek doktori i të atit, i cili i thotë - muan diagnozën e parë. Ajo i merr analizat t’ia çojë një doktori tjetër. Pasi ajo largohet, doktori i telefonon Tahsinit, që kishte organizuar gjithë këtë lojë! Ai vendos të bëjë sikur ndjehet keq dhe Hylja i telefonon Syhanit. Tahsini i thotë të bijës se ka frikë mos vdesë. Ajo përpiqet t’i thotë diçka, por ai s’e lë. Ndërkohë Xhesuri shkon në polici për të çuar regjistrimin, por nuk e bën dot. Ai më pas thërret Syhanin që të ë me të. Ai i jep asaj regjistrimin dhe i thotë se duhet të vendosë ajo, pasi ai është babai i saj.

Xhahide shkon të kërcënojë Hyljan, por ajo i jep një kopje tjetër të regjistrimit! Ndërkohë, një doktor tjetër i telefonon Syhanit për t’i thënë se analizat e Tahsinit në fakt i përkisnin një gruaje! Ajo përballet me të atin…Tahsinit i vjen një tjetër mesazh nga “Adaleta” që i kërkon të takohet me të. Ai shkon në pyll, ndërkohë që Rizai dhe Turhani e përgjojnë diku afër, por nuk e takon dot të shoqen.

Syhani i shkruan një letër Shirinit ku i shpjegon gjithçka, bashkë me diskun… Më pas ajo i kërkon Xhesurit të ë me të. Ajo i thotë atij se është ende shtatzënë dhe ata puthen. Ai i kërkon të martohen, por ajo i vë si kusht që ai duhet të harrojë hakmarrjen e tij. Ai i kërkon të mos i vërë një kusht të tillë, por Syhani i kërkon të zgjedhë mes të qenit baba dhe vrasës…

Shirini niset në hetuesi dhe përballet rrugës me Tahsinin. Asaj i telefonon dikush, duke i thënë se e ëma ndodhet në spital. Shirini shkon atje dhe e pret Nexhla, që i jep një gotë me ujë. Ajo i thotë se e ëma nuk është atje. Papritur, Shirini ndjehet keq dhe vjell në banjo, ndërsa i jep çantën Nexhlës ta mbajë…Më pas ajo takohet me Kemalin dhe të dy shkojnë në hetuesi. Ajo i jep hetuesit diskun, por nuk është ai i duhuri, por disku ku shihet Salihi të hapë kafazin. Kush e ka ndërruar diskun…?

Syhani i thotë Xhesurit se do të shkojë në shtëpinë e Stambollit, por ai i lutet të qëndrojë me të. Ata të dy shkojnë në shtëpinë e saj për të marrë gjërat dhe përballen aty me Tahsinin. Shirini dhe Kemali ën, por ajo mohon.

Rizai takohet me Tahsinin dhe kësaj radhe i kërkon…ç Syhani thërret të vëllanë dhe i jep lajmin e gëzuar se do të bëhet dajë. Tahsini ndërkohë ndjehet vetëm dhe thërret Hyljan të hajë me të.

Korhani shkon në shtëpi dhe i thotë Rejhanit të ulet të hajë me ta. Ajo më pas i thotë se ndjehet e qetë që burri që i vrau të shohin mori atë që meritonte… Mihribani takohet me Banunë dhe ajo i jep lajmin se do të pranojë kërkesën e Bylentit për martesë. Xhahide shkon në shtëpinë e Xhesurit dhe dëgjon Shirinin të thotë se Tahsini është vrasësi i të atit. Më pas ajo ërkohë, hetuesi shkon të ë me Tahsinin. Ai e pyet për Salihin dhe i thotë se Adaleta mund të jetë në rrezik. Ndërkohë, Rizai me Turhanin shohin makinën e Xhesurit jashtë një kabineti gjinekologjik dhe kuptojnë se Syhani është shtatzënë. Ajo dhe Xhesuri po dëgjojnë rrahjet e bebes së tyre. Ndërkohë Xhahide shkon përsëri në shtëpinë e Xhesurit që t’i japë atij regjistrimet për Bylentin. Këtë të fundit e thërret Tahsini, por ai i thotë se të gjitha janë trillimet e Xhahidesë.

Rizai vendos të provokojë Xhesurin dhe shkon në shtëpinë e tij, ndërkohë që i thotë Turhanit të xhirojë skenën me telefonin e tij, por ata e shohin dhe nuk bien në kurthin e tij. Ndërkohë Xhahide i jep Xhesurit regjistrimin për Bylentin dhe ai vendos t’ia tregojë Banusë. Kjo e fundit përballet me Bylentin dhe i thotë se gjithçka ka marrë fund mes tyre dhe se provat do t’ia japë hetuesisë. Ai më pas përballet me Hyljan dhe Xhahiden dhe kthehet në shtëpi për t’i thënë të ëmës se dasma nuk do të bëhet. Në shtëpinë Korludag vjen një xhaketë e Salihit nga pastrimi kimik, brenda të cilës ka një letër…

Tia pyet Anikën pse po e ndjek nga pas. Shivai përballet me Anikën, Omkarën dhe Rudran që dyshojnë tek Tia. Më pas, Anika i kërkon asaj falje. Anika refuzon ndihmën e Shivait për të përmbushur ëndrrat e saj. Rudra futet në panik kur Romi diksuton për ta martuar. Prijanka e pengon Omkarën të marrë drogë. Omkara kërcënon Ranvirin që shqetëson Prijankën.

Rudra arratiset nga shtëpia e Romit dhe kthehet në shtëpi tek Somia. Ndërkohë, Anika sheh Tian me dikë dhe vendos t’ia thotë Shivait. Më vonë, Texhi përballet me Omkarën për të ar ërsëri të marrë drogë. Rudra habitet kur sheh Romin në dhomën e tij pasi ngrihet nga gjumi dhe e gënjen atë duke i thotë se do të shkojë jashtë vendit. Ndërkohë, Prijanka i thotë Ranvirit t’i qëndrojë asaj larg, ndërsa Anika përpiqet të zbulojë më shumë gjëra për lidhjen e Tias. Omkara mërzitet kur mëson se ai është shkaku që një djalë është jetim. Ndërkohë, Anika dëgjon bisedën e Tias në telefon dhe është e vendosur të zbulojë të vërtetën.

Anika është në ankth për të zgjidhur misterin e të dashurit të Tias. Ndërkohë, Rudra dhe Somia, nën ndikimin e alkoolit, e gjejnë veten e tyre në një situatë delikate. A do të jenë të aftë ata të dalin prej saj? Shivai shokohet kur sheh Omkarën pa ndjenja dhe mëson se ai ka marrë drogë. Më pas, Rudra dhe Somia kuptojnë se janë martuar! Rudra dhe Somia vendosin të harrojnë martesën e tyre dhe përpiqen të gjejnë një mënyrë për t’u kthyer në shtëpi. Ndërkohë, Shivai i kërkon falje Omkarës se nuk i është gjendur pranë kur ai kishte nevojë. Më pas, Tia i thotë Shivait se duhet t’i gjejnë një burrë Anikës.

Omkara ka një njoftim për Oberoit. Ndërkohë, në puxha, Tia ndjehet xheloze kur sheh sjelljen e Shivait kundrejt Anikës. Kjo e fundit shkon në stacionin e trenit për të pritur shokun e fëmijërisë së Shivait, Dakshin. Më pas, Rudra i thotë Somias se ata duhet të evitojnë njëri- tjetrin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.