Vals

Intervista - - POEZI -

Ai muzgu kaq i largët I braktisur kohë më parë. Sot shkëlqeu në mes ngjyrash Shoqëruar nga një kitarë... Të mbështetur mbi kujtimet Nën një dritë që të verbon. Këmbëngul me dridhje zëri Të shikoj ndër sy lotuar Bashkë me ndjenjen përkarshi Prap dëshira e pa shprehur Të dërgon në krahët e mi Më shtrëngon, lehte buzeqesh Në kët’ kërcim dhe pse vonuar. Lumturi ndjejmë mes notash

LETA GURANJAKU

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.