Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- Me çfarë keni dëgjuar, cili është vendi më i mirë për të emigruar tani dhe që nuk ka krizë ekonomike? Nardi.

- Bota virtuale ju bën të ndiheni më plot brenda vetes, apo më bosh dhe pse? Juliana.

- A ka barazi gjinore vërtetë apo janë vetëm fasada? Violeta. - Ç’do të thotë për ju, të jesh elegant? Jurgeni. - Kush është personi që kujdeset më shumë për ju? Bora.

- Kush është miku më i mirë i ditëve të sotme apo nuk ka më miq sot? Anisa - A do të ndryshonit nëse dikush jua kërkon? Ledi - Cilat janë arsyet që e shtyjnë një grua të tradhtojë edhe kur nuk i mungon asgjë te burri i saj? Ardi.

- Të jesh nënë beqare në Shqipëri është shumë e vështirë. Ju, si e gjykoni këtë gjë dhe pse është kaq e ndërlikuar? Ana.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.