Sifi dhe Melina puthen…

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

Akili përballet me Patroklin për fjalët që tha për Dhimitrën duke i thënë shumë me Nektarion dhe gjërat që ai zotëron…Akili më pas i thotë Nektarios se do t’i gjejë paratë që ka përdorur për Melinën. Ndërkohë, Diamanti tregohet shumë i afërt me Nektarion, për çudinë e këtij të puthen nën vështrimin e trishtuar të Angeliksië. Melina i thotë Si ë ndodhte ajo që ndodhi mes tyre. Ajo i thotë se ai do të jetë gjithmonë pjesë e së shkuarës së edhe i së ardhmes. Më pas Melina i premton se nuk do të ikë nga Kreta para se ai të rregullojë problemin e parave. Ndërkohë Akilit nuk i pëlqen që ajo do të shtyjë muajin e mjaltit dhe Melina detyrohet të pranojë nisjen. Ai më pas ia jep lajmin edhe Vasilikisë me Patroklin që të do të shkojnë me ta. Akili përsëri grindet me Matheon për Melinën. Melina i bën një telefonatë të për ta pyetur si do ta zgjidhë problemin e parave, por ai i thotë se nuk duhet të shqetësohet më për këtë çështje. Ndërkohë, Stefania dëgjon të atin t’i thotë Melinës se e do dhe i thotë atij se është një baba i keq…Angelikia ndjehet e vetmuar dhe Andoni përpiqet të afrohet me të.

Kështu dy çiftet nisen për në Tajlandë, por Melina përsëri i ërsa Patrokli i ble dhurata Dhimitrës. Ndërkohë, Patroklit i vjen një mesazh nga Diamanti ku ai i thotë se do t’ia vërë paratë në llogarinë e tij dhe mesazhin e dëgjon Akili…Ky i fundit i kërkon llogari Patroklit për mesazhin dhe ai largohet me vrap. Më pas Vasilikia i telefonon dhe ai nuk përgjigjet. Kur shfaqet ai thotë një ë vinin nga një bast i vënë me Diamantin. Akili nuk e beson këtë cila detyrohet t’i kërkojë falje Patroklit në emër të të shoqit.

ërballet me Markon që ëpunimin me Pavlon, por nuk ka mundësi t’i kthejë paratë që ai ka investuar. Nga ana tjetër Diamanti pranon të bashkëpunojë me të dy dhe t’i japë që të prishin bashkëpunimin me Markon dhe ata bien dakort. Edhe Matheo nënshkruan kontratën me Diamantin. Minai me Andonin ë në tavernë dhe Minai qorton shokun e tij që është futur në borxh për Melinën, por është penduar për këtë dhe se do ta bënte përsëri. Ndërkohë, Pavlo me Lukian futen në tavernë dhe ata ngrihen e ikin. Megjithatë Lukia nuk arrin ta shohë ë pas takohen “rastësisht” në rrugë dhe ër një kafe, por ajo refuzon. Më pas ajo e akuzon se atë ditë në kafene i tha gënjeshtra për t’i marrë numrin e telefonit…

Angelikia përballet me Si ërkon divorcin, por ai i thotë se ka probleme të tjera në mendje. Ajo e akuzon se ai i ka dhënë shpresa të kota, por pranon të qëndrojë përsëri me të. Ndërkohë, Minai i thotë ëndrojë larg Lukias. Më pas Andoni përpiqet të puthë Angelikinë, por ajo e qëllon me shpullë e sheh të trembur, por ajo nuk ia thotë arësyen.

Vasilikia vjen të lajmërojë Akilin dhe Melinën se Patrokli nuk e ka kaluar natën në hotel. Akili del ta kërkojë. Vasilikia i thotë Melinës se Patrokli është pak i dhunshëm. Më pas ajo niset për në Kretë, ndërsa Patrokli nuk gjendet asgjëkundi. Në një moment Patrokli sheh Akilin dhe Melinën në rrugë, por u shmanget atyre. Akili i telefonon gjyshes, por ajo refuzon të ë me të, përderisa ai vazhdon të jetë ende me Melinën. Ndërkohë, Pavlo me ë në rrugë dhe Pavlo i tregon Lukias ë parë ajo është njohur edhe me Anastasinë, pasi ka vajtur në punishten e verës për t’i thënë që i ati i do atë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.