Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-

- A jeni dakord me thënien: Për të forcuar mardhënien, - këshortes(it) dhe foton e saj(tij) duhet t’i mbajmë në tavo

- Pse janë më xhelozë ata që tradhtojnë sesa ata që janë drejt e drejt? X

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.