Një lamtumirë”

Intervista - - POEZI -

Ato që dot , s’ti thashë me fjalë Vendosa , të t’i hedh në letër Të kërkoj ndjesë, për lotë që ranë Edhe gabime, do ketë patjetër! Dallgëve të shpirtit, përcjell mendime Ta përfundoja, m’u deshën orë Dhe luftë të bëja, me zemrën time! Kaq e vështirë, një lamtumirë Qoftë kjo e shkruar, dhe mbi një letër Një ndarje, ngel gjithmonë e tillë Në një mënyrë, a në një tjetër!

ARDJANA DRAGOI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.