Kjo gozhdë fringo...

Intervista - - POEZI -

Kokë e gozhdës Rrëmbyeshëm u godit Yjet i silleshin qerthull Me të parën goditje Kurmin e drejtë lakoi Përpjekje e ngulmët Çekiçit i dështoi Kjo gozhdë fringo Nuk deshi të bashkëjetonte Me trarët e zgjebosur Plot e përplot nyje E hodhi si të pavlerë Gozhdoi tjetrën, të ndryshkurën Ndërsa me tjegulla Ua mbuloi fytyrën Ah, si nuk e shkund një tërmet! Të mos lë pisllëqe mbuluar As në qeveri As nëpër shtëpi Dhe as në katandi

AZEM OSMANI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.