Urime

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Nëna jonë e mirë, në kujtime na fute, Në këtë 70-vjetor na mblodhe gëzueshëm U dhe forcë e jetë, hapave të tua Dheu bëre nënë, u bëre grua E palodhur nënë, në punë familje Frymëzim kurajoje, për të çarë përpara Shkele përmbi halle i dhe jetës dritë Hahapve të tua bijat i tërhoqe Na u bëre shembull na u bëre shoqe Bisedojmë më nënë, kredhemi në kujtime Je portret i gjallë krenaria jonë Nipër dhe mbesa ty le të të ngjasin Fytyrën mbaje gjithmonë drejt diellit E kështu hijet përgjithmonë do të rrijnë pas teje Me dashuri Dija! 2. Besart, Juan o çamarrokë O jetë sa të mirë jeni Ju duam pa fund ju ëngjëj jeni dritë Hap krahët me gëzim, fytyra juaj ëmbël buzëqesh Kur ju shoh në sy lundroj në mendime, Kur ju prek dorën humbas në kujtime Shpejt ju më përqafoni, fort e pa fund Si freski e detitju ardhtë lumturia Si pëllumb i bardhë ju ardhtë mençuria Çdo ëndërr ju bëftë realitet jeta juaj të jetë e shndrritshme si ylli dhe Të kërkoj gjithë jetën, do mundohem kot Një tjetër si ju nuk do gjej dot! Me dashuri Nëna!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.