Të jesh i lidhur me librat dhe leximin qysh në fëmijëri,

Living - - LIVING PERSONAZH -

nuk është meritë e individit, por fat.

Kjo tregon që të ka rënë për pjesë të lindësh në një familje ku librat janë po aq të rëndësishë­m sa ushqimi i shëndetshë­m. Më tej, është vullnet i individit, duhet të jetë detyrë e shkollës dhe përparësi e vizion i shtetit e i shoqërisë. Le të themi se unë kam qenë një njeri me shumë fat; rrethuar nga libra që në lindje, me dy prindër që edhe në ditët më të vështira të ekonomisë së tyre përpiqeshi­n që librat të mos mungonin në menunë e ushqimit të shpirtit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.