Atmosferë zbukurimes­h

Living - - LIVING FESTAT -

filloi edhe në Tiranë, edhe pse në fillim modeste, por e shijoja shumë. Ndihesha tërësisht e lumtur kur afronin ditët e vigjiljes së Krishtlind­jes dhe Vitit të Ri, pasi kishe më shumë mundësi të kaloje kohë me miqtë dhe të bëje biseda të gjata me një gotë të mirë vere para; ose të planifikoj­e dhuratat që do të vendoseshi­n poshtë pemës së Vitit të Ri. I shijoj pafundësis­ht javët e para të dhjetorit. Më mbushet shpirti plot çdo çast që shkel rrugëve dhe shikoj zbukurimet e qytetit, vitrinat e dyqaneve dhe njerëzit që rendin drejt një “maratone” blerjesh, blerjesh dhe vetëm blerjesh.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.