Skeda teknike e udhëtimit

Living - - LIVING UDHËTIME -

VIZA: Për të hyrë në Emiratet e Bashkuara Arabe, nevojitet vizë. Ne aplikuam për vizë elektronik­e online, e cila kushton 350 AED (rreth 90 euro). Procedura është relativish­t e thjeshtë, por kujdes: duhet të fluturoni me një nga kompanitë ajrore “Ettihad Airways” ose “Fly Emirates”, që të mund të aplikoni për vizë elektronik­e.

NET QËNDRIMI: 7 3 në Abu Dabi dhe 4 në Dubai.

DITË NË DISPOZICIO­N: 6 2 në Abu Dabi dhe 4 në Dubai. ÇFARË VIZITUAM DHE FREKUENTUA­M: Parkun “Ferrari World” dhe atë “Warner Bros”, akuaparkun “Atlantis Waterworld”, “Atlantis Acquaventu­re”, kullën “Burj Khalifa”, Safari Dessert-in, Marina Walk-un dhe arkipelagu­n artificial Palm Jumeirah, si dhe një sërë qendrash tregtare dhe pishina. HOTELET KU QËNDRUAM: Hoteli “Yas” në Abu Dabi dhe “Atlantis the Palm” në Dubai. FLUTURIMI: Tiranë–Romë–Abu Dabi dhe kthimi Abu Dabi– Beograd–Tiranë.

KOSTOJA E FLUTURIMIT: 470 euro për person. TRANSPORTI: Në qytete lëvizëm me “shuttle bus” pa pagesë ose me taksi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.