HOME DÉCOR

Living - - LIVING PERSONAZH -

Atmosfera e festave vihet re gjithandej. Nuk mjafton vetëm përgatitja e bredhit dhe vendosja e zbukurimev­e, por çdo detaj që i duhet shtëpisë suaj. Dhe për këtë mendon “Voila Home Décor”. Ndryshe nga çka jemi mësuar të shohim çdo vit, “Voila” vjen me risi. Ngjyrat që mbizotëroj­në këtë sezon, janë ato blu dhe bezhë, në material velvet, tejet elegant. Festa më me shije dhe finese që keni parë ndonjëherë! Me detaje kaq të vogla, mund t’i jepni një frymë të re ambientit. Zgjidhni dhuratën më të mirë për veten dhe për miqtë tuaj. Vetëm në “Voila Home Décor”!

Riedel dhuron më shumë buzëqeshje dhe kënaqësi për miqtë! Jepini vlerën dhe rëndësinë e duhur tryezës suaj festive, me linjën “Noritake”.

Adresa: Rruga Sami Frashëri, pranë LSI, Tiranë.

Cel.: +355 696092940; Email: [email protected]

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.